Μεσοθεραπεία κατά της Κυτταρίτιδας

Απαλλαγείτε από την επίμονη κυτταρίτιδα και την όψη φλοιού πορτοκαλιού με την τεχνική της μεσοθεραπείας για την βελτίωση της όψης και της υφής του δέρματος με άμεσο και γρήγορο τρόπο!

Χρησιμοποιώντας μια πολύ λεπτή βελόνα, ο Δρ. Σάββας Κωσνταντόγλου, εγχέει το ενέσιμο υλικό στο μεσόδερμα, ένα λεπτό στρώμα μυών κάτω από την επιδερμίδα, χωρίς να δημιουργείται πόνος ή ενόχληση. Ύστερα από εμπεριστατωμένη έρευνα και επιλέγοντας ένα ξεχωριστό μεσοθεραπευτικό υλικό για τις δράσεις και τη λιποδιαλυτική του απόδοση, επιτυγχάνεται το βέλτιστο αποτέλεσμα έπειτα από μόλις 3 εφαρμογές από τον Δρ Σάββα Κωσνταντόγλου, με άψογη υφή και όψη! Τα μόρια του υλικού λειτουργούν ως ένας παράγοντας συγκράτησης μορίων νερού, τα οποία δίνουν μια όψη φρεσκάδας και σφριγηλότητας στο δέρμα, με νεανική υφή και εμφάνιση.


Έχοντας ως κύριο στόχο την εξάλειψη της κυτταρίτιδας, η τεχνική της μεσοθεραπείας με το ενέσιμα υλικά μοναδικής ποιότητας τα οποία εμπιστεύεται ο Δρ Σάββας Κωνσταντόγλου για τα κορυφαία τους αποτελέσματα, δρα άμεσα και με εμφανή αποτελέσματα από την πρώτη κιόλας εφαρμογή ! Το χρονικό διάστημα που μεσολαβεί από την ολοκλήρωσης της μιας με την επόμενη μεσοθεραπεία είναι 15 ημέρες, και έπειτα από την ολοκλήρωσή τους επιτυγχάνεται ένα όμορφο, λείο και σφριγηλό δέρμα! Η διατήρηση του αποτελέσματος γίνεται με μια εφαρμογή μεσοθεραπείας κάθε 30 ημέρες, όπου η όψη του δέρματος και της επιδερμίδας βελτιώνεται, ενώ παράλληλα το ενέσιμο υλικό που έχει επιλέξει ο Δρ Σάββας Κωνσταντόγλου αυξάνει τη λιπολυτική δράση του, μειώνοντας τα ποσοστά λίπους στην περιοχή εφαρμογής. Ιδανικές υποψήφιες για μεσοθεραπεία σώματος θεωρούνται οι γυναίκες 18 έως και 75 ετών χωρίς σημαντικά προβλήματα υγείας.


Κλείστε το ραντεβού σας τώρα για την εφαρμογή της Μεσοθεραπείας Σώματος και πείτε αντίο στην επίμονη κυτταρίτιδα, με την πρωτοποριακή τεχνική της μεσοθεραπείας για όλο το σώμα, με μοναδικά αποτελέσματα!