Αποτρίχωση με Laser: Είναι ασφαλής για το δέρμα μου;
3 Αυγούστου 2016

Μεσοθεραπεία Προσώπου

Το πρόσωπο αποτελεί τον απόλυτο καθρέφτη της ομορφιάς και της προσωπικότητάς μας, και η διατήρηση της σφριγηλής και λαμπερής επιδερμίδας του προσώπου μας αποτελεί αδιάψευστη απόδειξη τόσο για την υγεία του οργανισμού μας, αλλά και για την τόνωση της αυτοπεποίθησής μας κάθε φορά που κοιταζόμαστε στον καθρέφτη και η Μεσοθεραπεία Προσώπου ήρθε δυναμικά να δώσει μια πρωτοποριακή λύση!

1

Εάν λοιπόν παρατηρείτε το δέρμα σας θαμπό, ξηρό, με έντονα σημάδια γήρανσης, έχοντας χάσει τη νεανική του όψη και λάμψη, ίσως είναι η κατάλληλη στιγμή να εμπιστευεθείς τη Μεσοθεραπεία Προσώπου, για να επαναφέρεις τη χαμένη του λάμψη και την αψεγάδιαστη όψη και υφή του. Με ένα μοναδικό διάλυμα βιταμινών, Υαλουρονικού Οξέως και αντιοξειδωτικών παραγόντων, η Μεσοθεραπεία Προσώπου στοχεύει άμεσα στην πλήρη ενυδάτωση και διατήρη της απαραίτητης υγρασίας στην εσωτερική στιβάδα του δέρματος του προσώπου, αποτρέποντας έτσι την γηρασμένη όψη και την εμφάνιση ρυτίδων, προλαμβάνοντας την απώλεια της φρεσκάδας στο πρόσωπο!

2

Με ελάχιστο χρόνο εφαρμογής και με άκρως συντηρητική μέθοδο, ο Πλαστικός Χειρούργος Δρ Σάββας Κωνσταντόγλου ανώδυνα προσφέρει στην επιδερμίδα σας με τη Μεσοθεραπεία Προσώπου τα αναγκαία συστατικά για βαθιά ενυδάτωση, και ήπια συσφικτική δράση για ένα απόλυτα λαμπερό και υγιές δέρμα! Η επιλογή των στοιχείων που θα χρησιμοποιηθούν εξαρτάται από τις ανάγκες του προσώπου σας και μπορεί να στηριχθεί στην απλή Μεσοθεραπεία Προσώπου με εξωγενή στοιχεία όπως όσα αναφέραμε παραπάνω ή στην Αυτόλογη Μεσοθεραπεία Προσώπου, όπου χρησιμποιείται το πλάσμα του ίδιου του ενδιαφερόμενου, που είναι πλούσιο σε αιμοπετάλια για μοναδικά αποτελέσματα!

3

Η Μεσοθεραπεία Προσώπου οφείλει σε μεγάλο βαθμό τα ιδιαίτερα αποτελέσματά της στο Υαλουρονικό Οξύ. Με την έγχυση του Υαλουρονικού Οξέως κάτω από την εξωτερική στιβάδα του δέρματος ενεργοποιείται η μοναδική του ιδιότητα να λειτουργεί τόσο με διεγερτικό όσο και ως ένα βέλτιστο συστατικό διασφάλισης της υγρασίας και του σχήματος της επιδερμίδας. Τα μόρια του Υαλουρονικού Οξέως που εγχύονται με τη Μεσοθεραπεία Προσώπου μέσα στο δέρμα λειτουργούν ως παράγοντες κατακράτησης μορίων νερού, για μεγάλο χρονικό διάστημα, χαρίζοντας στο πρόσωπο λάμψη, μοναδική υφή και τέλειο σφριγηλό δέρμα!

Εμπιστευθείτε τον Πλαστικό Χειρούργο Δρ Σάββα Κωνσταντόγλου και τα μοναδικά αποτελέσματα από τη Μεσοθεραπεία Προσώπου και χαρίστε τη χαμένη λάμψη και λαμπερή όψη που πάντα αναζητούσατε για το πρόσωπο και την επιδερμίδα σας!

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *