Λιποαναρρόφηση: Είναι ασφαλής;
24 Ιουνίου 2016
Αποτρίχωση με Laser: Είναι ασφαλής για το δέρμα μου;
3 Αυγούστου 2016

Νήματα Προσώπου

Η επίδραση του χρόνου επάνω στο πρόσωπο και το σώμα μας, αφήνει με τον πιο χαρακτηριστικό τρόπο τα σημάδια της επάνω στην εμφάνιση και την προσωπική μας εικόνα, και οι εκφράσεις που χρησιμοποιούμε καθημερινά για να εκφράσουμε τη χαρά, τη λύπη, τη ανησυχία, ή ακόμη και να φλερτάρουμε το αντίθετο φύλο, οδηγούν το δέρμα του προσώπου μας στη δημιουργία μόνιμων ρυτίδων έκφρασης. Πώς όμως μπορούμε να καταπολεμήσουμε τα σημάδια του χρόνου χωρίς νυστέρι;

landscape-1445277578-hbz-facelift-index

Σε αυτό ακριβώς το σημείο, τα Νήματα Προσώπου έρχονται να σπάσουν τις καθιερωμένες αντιλήψεις, σχετικά με το αναίμακτο lifting προσώπου, χαρίζοντας μοναδικές επιλογές και λύσεις στον τομέα του lifting προσώπου, με μία επίσκεψη στο ιατρείο! Έτσι, πραγματοποιείται η ανύψωση των ιστών, μόνο με τοπική αναισθησία σε μία ώρα στο ιατρείο, αποκαθιστώντας την πτώση του δέρματος στο πρόσωπο, στο λαιμό, στο διπλοσάγονο, στις παρειές και στα φρύδια. O πλαστικός χειρούργος Δρ. Σάββας Κωνσταντόγλου, χρησιμοποιεί απορροφήσιμα Νήματα Προσώπου PDO, Silhouette Lift & Silhouette Soft, που χάρη στα μικροσκοπικά τους εξογκώματα ανυψώνουν το δέρμα προς τα επάνω, χαρίζοντάς του μια νεανική και λαμπερή όψη!

facelift (1)

Η αποφυγή της τομής και της επαφής του νυστεριού με το πρόσωπου του ασθενούς, εξασφαλίζει πως τα νήματα προσώπου θα ανορθώσουν το πρόσωπου του ασθενούς από το εσωτερικό προς το εξωτερικό, και όχι το αντίθετο, γεγονός που καθιστά τα αποτελέσματα ακόμη πιο ουσιαστικά, καθώς ενεργοποιείται το φυσικό κολλαγόνο του οργανισμού, που ευνοεί τα αποτελέσματα από τα Νήματα Προσώπου και ενισχύει σημαντικά τη δράση τους. Έτσι, μέσα από μικροσκοπικές διόδους στην περιοχή που επιθυμεί ο ασθενής, ο Πλαστικός Χειρουργός Δρ Σάββας Κωνσταντόγλου εισάγει τα απορροφήσιμα Νήματα Προσώπου, με μια μικρή βελόνα, πραγματοποιώντας ταυτόχρονη ανύψωση των ιστών του προσώπου, διασφαλίζοντας έτσι τη νέα θέση του δέρματος.

Benefits-of-a-Surgical-Facelift-vs-a-Non-Surgical-Facelift

Τα Νήματα Προσώπου αποτελούν ιδανική επιλογή για ασθενείς με μέτρια ή χαμηλή χαλάρωση προσώπου, οι οποίοι επιθυμούν να ανανεώσουν την εμφάνισή τους, και την αυτοπεποίθησή τους, χαρίζοντας μια φρέσκια όψη στην επιδερμίδα και το δέρμα τους. Η επαναστατική μέθοδος με Νήματα Προσώπου έχει ως σημαντικό πλεονέκτημα το γεγονός πως έπειτα από την εφαρμογη της, τα αποτελέσματα διαρκούν και συνεχώς βελτιώνονται ακόμη και 2-3 μήνες έπειτα από μια θεραπεία με Νήματα Προσώπου, καθώς το πολυγαλακτικό οξύ, το υλικό που χρησιμοποείται στα Νήματα Προσώπου, έπειτα από την υποδόρια τοποθέτησή τους, ευνοεί και διεγείρει την παραγωγή κολλαγόνου από τον οργανισμό, και διασφαλίζει την άριστη τοποθέτηση του δέρματος στη νέα του θέση.
Η θεραπεία με Νήματα Προσώπου αποτελεί μια απόλυτα ασφαλή διαδικασία, πλήρως πιστοποιημένη από την Ευρωπαϊκή Ένωση, χαρίζοντας σε πάρα πολλούς ασθενείς την εμφάνιση και τη νεανική λάμψη στην επιδερμίδα τους που πάντα ήθελαν! Εμπιστευθείτε την πολυετή εμπειρία από τον Πλαστικό Χειρουργό Δρ Σάββα Κωνσταντόγλου για μια θεραπεία με Νήματα Προσώπου και γυρίστε το χρόνο πίσω άμεσα και εύκολα, χωρίς νυστέρι!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *