Σόνια Ζαχάρωφ


Η Σόνια Ζαχάρωφ είναι απόφοιτος του Πολιτικού τμήματος της Νομικής Αθηνών με μεταπτυχιακές σπουδές επικοινωνίας στο City University London. Έχει εργαστεί δίπλα σε διάσημα ονόματα Πλαστικών Χειρουργών της Ελλάδας τα τελευταία 15 χρόνια.

Το 2013 την κέρδισε η εκπληκτική φήμη του Δρ Κωνσταντόγλου, το ζεστό και αναζωογονητικό περιβάλλον του ιατρείου του.

Πρότερος στόχος της είναι να κάνει τους ασθενείς να αισθάνονται ευπρόσδεκτοι και για τον λόγο αυτό απολαμβάνει τις σχέσεις που έχει αναπτύξει με τους ασθενείς. Γνώστης της Πλαστικής Χειρουργικής, η Σόνια Ζαχάρωφ μαζί με τον γιατρό είναι πάντα δίπλα σας τόσο στην ενημέρωση όσο και στην προεγχειρητική και όλη την μετεγχειρητική σας πορεία με συμβουλές, οδηγίες και ενδιαφέρον.

Κατά τα τελευταία χρόνια έχει αφιερώσει τον εαυτό της σε έναν όλο και πιο υγιεινό τρόπο ζωής του σώματος, του νου και του πνεύματος.

Έχει πάντα διάθεση να μοιραστεί μαζί σας τις εμπειρίες τις με τους ασθενείς και να επικοινωνήσει μαζί σας για κάθε σας απορία ή συμβουλή.

Δρ. Άννα Σαμπατακάκη


Αφού πήρα το πτυχίο μου από την Ιατρική Σχολή Αθηνών, ειδικεύτηκα στην αναισθησιολογία στο Γενικό Λαϊκό Νοσοκομείο Αθηνών.

Στη συνέχεια, μετεκπαιδεύτηκα στη Γερμανία:
• Στο Ιατρείο Πόνου, στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Würzburg.
• Στο Αναισθησιολογικό Τμήμα, στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Mainz.
• Στο International Neuroscience Institute, στο Ανόβερο.


Έχω εργαστεί ως αναισθησιολόγος στη Γενική Κλινική Αθηνών, το «Υγεία», το «Μητέρα», την «Ευρωκλινική», το «Ερρίκος Ντυνάν» και το «Γένεσις Αθηνών».

Έχω πλούσιο συγγραφικό και εκπαιδευτικό έργο, με πολλές δημοσιεύσεις σε ελληνικά και ξενόγλωσσα επιστημονικά περιοδικά, ανακοινώσεις σε ελληνικά και διεθνή συνέδρια, διαλέξεις και εισηγήσεις.

Τα τελευταία 12 χρόνια συμμετέχω ως διοργανώτρια και ως εκπαιδεύτρια σε πολλά ελληνικά και διεθνή κλινικά φροντιστήρια, με αντικείμενο τοn δύσκολο αεραγωγό και την ινοπτική διασωλήνωση, εκπαιδεύοντας συναδέλφους στην εξειδικευμένη αυτή τεχνική.

Με τον Δρ Σάββα Κωνσταντόγλου συνεργάζομαι από το …….

Δρ. Φεβρωνία Στάθη


Μετά την αποφοίτησή μου από την Ιατρική Σχολή Αθηνών, εκπαιδεύτηκα σε όλο το φάσμα της αναισθησιολογίας στο «401 Γενικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο Αθηνών».

Στη συνέχεια, εκπαιδεύτηκα στην Α’ Αναισθησιολογική Κλινική, στο «Αρεταίειο» Νοσοκομείο, όπου απέκτησα μεγάλη εμπειρία στην περιοχική αναισθησία.

Έχω εργαστεί ως εξωτερική συνεργάτης στο Μαιευτήριο «ΙΑΣΩ», στο «Ιατρικό Αθηνών» και στη Μαιευτική και Γυναικολογική Κλινική «Γαία».

Επίσης, έχω αποκτήσει την Πιστοποίηση από την Ευρωπαϊκή Κοινότητα εκπαίδευσης στην αναισθησιολογία (CEEA). Είμαι μέλος της Ελληνικής Αναισθησιολογικής Εταιρίας και της Ελληνικής Εταιρίας Αναπαραγωγικής Ιατρικής.

Τα τελευταία χρόνια έχω αναλάβει τη διεύθυνση του Αναισθησιολογικού Τμήματος της κλινικής «Γένεσις Αθηνών».

Με τον Δρ Σάββα Κωνσταντόγλου συνεργάζομαι από το …….

Dr. Savas Konstantoglou