Κρυολιπόλυση


Κρυολιπόλυση με το νέο ειδικό σύστημα CRYOLIPO II

Ο Δρ. Σάββας Κωνσταντόγλου, ως ειδικός σε ζητήματα τόσο επεμβατικής όσο και μη-επεμβατικής λιπογλυπτικής(grafting), θεωρεί αδιαπραγμάτευτη υποχρέωση προς όλους τους ασθενείς του να είναι πρωτοπόρος στις νέες τεχνολογίες και εφαρμογές στον τομέα της λιπογλυπτικής και τα οφέλη που αυτές δύνανται να παρουσιάσουν στη ζωή σας. Έτσι λοιπόν, φιλοξενεί στο προσωπικό του ιατρείο την τελευταία λέξη της εξέλιξης στον τομέα της μη-επεμβατικής αισθητικής ιατρικής στον τομέα της λιπογλυπτικής, που ακούει στο όνομα Κρυολιπόλυση.

Δεσμευόμενος για την απόλυτη ποιότητα και επιζητώντας το καλύτερο αισθητικό και ψυχολογικό αποτέλεσμα για κάθε ασθενή του ξεχωριστά, ο Δρ. Σάββας Κωνσταντόγλου χρησιμοποιεί το νέο σύστημα CRYOLIPO II, ένα προηγμένο σύστημα επιλεκτικής κρυογλυπτικής, που βασίζεται στη μέθοδο της κρυολιπόλυσης και προκαλεί μόνιμη μείωση του τοπικού πάχους κατά τρόπο απόλυτα ασφαλές. Πρόκειται για μία μη επεμβατική μέθοδο, εγκεκριμένη από τον Οργανισμό Τροφίμων και Φαρμάκων της Αμερικής (FDA), που έχει βασιστεί στην εκτεταμένη έρευνα του Πανεπιστημίου του Χάρβαρντ για τις μη επεμβατικές μεθόδους λιπογλυπτικής.

Πώς όμως, το CRYOLIPO II αντιμετωπίζει αποτελεσματικά και άμεσα την τοπική συσσώρευση του λίπους; Μελέτες που έχουν διεξαχθεί αναφέρουν ότι εάν το κύτταρο του λιπώδους ιστού (λιποκύτταρο) υποβληθεί σε ισχυρή ψύξη για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα επέρχεται ο ελεγχόμενος βιολογικός του θάνατος (απόπτωση).

Η τεχνική της Κρυολιπόλυσης εφαρμόζεται τοπικά στον λιπώδη ιστό και με υποπίεση τον φέρνει για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα εντός του ψυχρού θαλάμου θεραπείας (Φάση 1). Ως εκ τούτου, επιτυγχάνεται ισχυρότατη ψύξη (έως -9 βαθμούς Κελσίου) (Φάση 2), υπεύθυνη για τη μετέπειτα αποδόμηση των λιποκυττάρων (Φάση 3). Είναι πολύ σημαντικό, όμως, να αναφέρουμε  ότι  η  γύρω   περιοχή  παραμένει ανέπαφη, καθώς ο λιπώδης ιστός είναι πιο ευαίσθητος στις επιπτώσεις του ψύχους, συγκριτικά με τους περιβάλλοντες ιστούς, που παραμένουν ανεπηρέαστοι.

Ως αποτέλεσμα της Κρυολιπόλυσης, η περιοχή του συσσωρευμένου λίπους μειώνεται και ο ασθενής μπορεί πλέον να παρατηρήσει σημαντικά και πολύ εμφανή αποτελέσματα από τις πρώτες κιόλας 20 ημέρες, με το θεραπευτικό αποτέλεσμα να ολοκληρώνεται στην πλήρη εκτασή του και θεραπευτικά αποτελέσματα να παρατηρούνται ακόμη και σε διάστημα τριών μηνών. Αναλόγως με το μέγεθος του προβλήματος του/της εκάστοτε ασθενούς, η θεραπεία Κρυολιπόλυσης με το σύστημα CRYOLIPO II μπορεί να εφαρμοστεί ως μονοθεραπεία λιπογλυπτικής ή εφόσον κριθεί απαραίτητο να γίνουν και επιπλέον θεραπείες λιπογλυπτικής, επεμβατικές ή μη.

Η εν λόγω θεραπεία λιπογλυπτικής είναι άνετη, γρήγορη (διάρκεια μίας ώρας) και μπορεί να εφαρμοστεί σε ποικίλες περιοχές του σώματος, όπως: στα γνωστά σε όλους μας «ψωμάκια», μέση, κοιλιά, γλουτούς και μηρούς, χέρια, πλάτη. Με μηδενικό χρόνο αποθεραπείας, ο/η ασθενής μπορεί να επιστρέψει στις καθημερινές του/της δραστηριότητες αμέσως μετά το πέρας της θεραπείας της Κρυολιπόλυσης χωρίς κανένα απολύτως περιορισμό και δυσάρεστες μετεγχειριτικές επιπτώσεις.

Συνοψίζοντας τα χαρακτηριστικά και τα πλεονεκτήματα στην λιπογλυπτική σώματος μετά το πέρας μιας θεραπείας Κρυολιπόλυσης με το σύστημα CRYOLIPO II, θα μπορούσαμε να πούμε τα εξής:

  • Μη-επεμβατική και αναίμακτη μέθοδος λιπογλυπτικής χωρίς χρήση αναισθησίας
  • Ασφαλής, άμεσα αποτελεσματική και γρήγορη θεραπεία με Κρυολιπόλυση
  • Προκαλεί απόπτωση των λιποκυττάρων
  • Χωρίς χρόνο αποθεραπείας
  • Άνετη, εύκολη και πολύ γρήγορη θεραπεία για τον ασθενή

Συμβουλευτείτε τον Δρ. Κωνσταντόγλου για το δικό σας, εξειδικευμένο και μοναδικό πρόγραμμα λιπογλυπτικής με τη μέθοδο της Κρυολιπόλυσης που θα θέλατε να εφαρμόσετε, και δείτε όλες τις αλλαγές στην εξωτερική εμφάνιση, αλλά και στην αυτοπεποίθησή σας που πάντα φανταζόσασταν για τον εαυτό σας!