Μεσοθεραπεία Προσώπου

Μεσοθεραπεία Προσώπου

Χαρίστε τώρα στο πρόσωπό σας την χαμένη του λάμψη και ενυδάτωση, και νιώστε το πιο σφριγηλό και λαμπερό από ποτέ, με τη μοναδική τεχνική της Μεοθεραπείας για ενυδάτωση προσώπου!
Η υπεριώδης ακτινοβολία του Ήλιου και οι υψηλές θερμοκρασίες καταπονούν και ξηραίνουν την επιδερμίδα του προσώπου, ενώ οδηγούν σε χαλάρωση και σημαντική απώλεια σφριγηλότητας, αποσπώντας της ένα από τα πιο σημαντικά στοιχεία για την υγεία, τη λάμψη και την τέλεια εμφάνισή της, την πλήρη και σωστή ενυδάτωσή της!

Που στοχεύει η Μεσοθεραπεία;

Ο Πλαστικός Χειρούργος Δρ Σάββας Κωνσταντόγλου στοχεύει στην πρόληψη της φωτογήρανσης και της γενικότερης γήρανσης του προσώπου, αποτρέποντας την αφυδάτωσή του, με ένα μεγάλο εύρος θρεπτικών συστατικών όπως φυτικά εκχυλίσματα, βιταμίνες, ένζυμα, θρεπτικές ουσίες, ορμόνες και φάρμακα όπως αγγειοδιασταλτικά, μη-στεροειδή αντιφλεγμονώδη και αντιβιοτικά, ιδανικά για συγκρατήσουν τα ιδανικά ποσοστά υγρασίας και ενυδάτωσης στο δέρμα, για μια φρέσκια και νεανική όψη!

Με τη Μεσοθεραπεία για ενυδάτωση προσώπου, ο Δρ Σάββας Κωνσταντόγλου εγχύει ενέσιμα όλα τα απαραίτητα και πολύτιμα συστατικά για τη διατήρηση και εξισορρόπηση της υγρασίας και τη διατήρηση της ενυδάτωης του προσώπου στα υψηλότερα δυνατά επίπεδα. Με δύο διαφορετικές προσεγγίσεις στην τεχνική της Μεσοθεραπείας για ενυδάτωση του προσώπου, την Ετερόλογη και την Αυτόλογη Μεσοθεραπεία, ο Πλαστικός Χειρούργος Δρ Σάββας Κωνσταντόγλου, εγγυάται το άριστο αποτέλεσμα για τη χαμένη σφριγηλότητα και τη νεανική όψη του προσώπου σας!

Ποια είναι τα είδη Μεσοθεραπείας;

Στην Ετερόλογη Μεσοθεραπεία, αξιολογείται από τον Πλαστικό Χειρουργό Δρ Σάββα Κωνσταντόγλου οι εξατομικευμένες ανάγκες της επιδερμίδας σας, και το πρόβλημα που χρίζει αντιμετώπισης, και επιλέγονται τα βέλτιστα υλικά τα οποία περιλαμβάνουν: υαλουρονικό οξύ, βιταμίνες Α, C, E, ρετινοικό οξύ, DMAE, αμινοξέα & αυξητικούς παράγοντες.

Στην Αυτόλογη Μεσοθεραπεία PRP, αξιοποιείται το πλάσμα του ίδιου του ασθενούς, με στόχο την απελευθέρωση αυξητικών παραγόντων, στο οποίο συμπεριλαμβάνονται τόσο τα αιμοπετάλια, όσο και τα λευκά κύτταρα. Τόσο στην Ετερόλογη όσο και στην Αυτόλογη Μεσοθεραπεία PRP, οι ενέσιμες ουσίες εγχύονται μέσω μιας μικροσκοπικής βελόνας, ανώδυνα και αναίμακτα, κάτω από τον υποδόριο λιπώδη ιστό στα σημεία ενδιαφέροντος τα οποία χρίζουν εφαρμογής και επισταμένης φροντίδας από τον Πλαστικό Χειρουργό Δρ Σάββα Κωνσταντόγλου!

Σε ποιες περιπτώσεις εφαρμόζουμε τη Μεσοθεραπεία;

Η Μεσοθεραπεία αποτελεί ιδανική επιλογή για την αντιμετώπιση ενός ευρέος φάσματος ασθενειών και παθήσεων, είτε υγείας, είτε αισθητικές, χαρίζοντας μια πολύτιμη λύση ενάντια σε ακμή, ραγάδες, ουλές και ρυτίδες! Η Μεσοθεραπεία βοηθά τα μέγιστα στην αντι-γήρανση του προσώπου και την αναζωογόνησή του, καθώς τα κύτταρα της επιδερμίδας ανανεώνονται και τονίζεται η φυσιολογική παραγωγή κολλαγόνου! Έτσι, επιβραδύνεται η εξέλιξη των ρυτίδων και η χαλάρωση του δέρματος, με την απαλλαγή του δέρματος από ελεύθερες ρίζες και την άμεση συσφιξή του!

Είμαι κατάλληλος για εφαρμογή Μεσοθεραπείας;

Οποιοσδήποτε ανάμεσα στις ηλικίες των 18-75 είναι ιδανικός υποψήφιος για Μεσοθεραπεία για ενυδάτωση προσώπου. Η διάρκεια και η συχνότητα των εφαρμογών της Μεσοθεραπείας για ενυδάτωση προσώπου εξαρτάται αποκλειστικά από το είδος της Μεσοθεραπείας που θα επιλεγεί από τον Πλαστικό Χειρουργό Δρ Σάββα Κωνσταντόγλου, και το σημείο εφαρμογής. Η κάθε συνεδρία δεν ξεπερνά τα 20 λεπτά και έπειτα από το πέρας του κύκλου θεραπειών ίσως χρειστούν κάποιες επιπλέον συνεδρίες για την διατήρηση του βέλτιστου αποτελέσματος.

Κλείστε άμεσα το ραντεβού σας με τον Πλαστικό Χειρουργό Δρ Σάββα Κωνσταντόγλου και χαρίστε στο πρόσωπό σας τη χαμένη του ενυδάτωση και την λαμπερή όψη που του αξίζει με τη Μεσοθεραπεία για Ενυδάτωση Προσώπου!