Σάββας Κωνσταντόγλου

Πλαστικός Χειρουργός

Ο Δρ. Σάββας Κωνσταντόγλου εκπαιδεύτηκε στην πλαστική χειρουργική με τον Dr. Ivo Pitanguy στο Ριο ντε Τζανειρο, Βραζιλια.

Υπήρξε επιμελητής σε Πανεπιστημιακά Νοσοκομεία του Λονδίνου (St.Thomas, Guy’s, UCLH, Middlesex, Royal London και Royal Free) και απέκτησε επιπλέον εξειδικεύσεις στην Αμερική, με τον Dr. Sherell Aston στην Νεα Υορκη, τον Dr. Sam Hamra στο Dallas Texas, την Dr. Julie Terzis στην Virginia, και στην Ευρώπη με τον Dr. Thierry Besins στο Παρισι, τον Dr. Frank Trepsat στην Λυων, και τον Dr. Patrick Tonnard στο Βελγιο.

Ο Δρ. Σαββας Κωνσταντογλου ειδικεύεται στις αισθητικές επεμβάσεις του προσώπου και την ρινοπλαστική, 
την χειρουργική των μαστών και της σιλουέτας.

Είναι συνεργάτης της Κλινικής του Dr. Ivo Pitanguy και μέλος της Βραζιλιάνικης και Ελληνικής Εταιρείας Πλαστικής Χειρουργικής.

 Έχει δημοσιεύσει πολλές επιστημονικές εργασίες και δίνει διαλέξεις και μαθήματα για τις διάφορες τεχνικές της Πλαστικής Χειρουργικής. Ο Τύπος τον συμβουλεύεται τακτικά για τις νέες τεχνικές της ειδικότητάς του.

Εκπαιδεύτηκε στην Γενική Χειρουργική στο Νοσοκομείο Σωτηρία, και είναι απόφοιτος της Ιατρικής Σχολής Αθηνών και της Σχολής Μωραϊτη.

Εργάζεται στον ιδιωτικό τομέα στην Αθήνα από το 1996 και είναι συνεργάτης με το Νοσοκομείο Υγεία από το 1999.