Αποτρίχωση με Laser

Η χρήση της τεχνολογίας στην απομάκρυνση της ανεπιθύμητης τριχοφυίας σε περιοχές του σώματος γίνεται με τη χρήση του LASER και εφαρμόζεται ευρέως από το 1997, οπότε και εγκρίθηκε για τον σκοπό αυτό από το FDA. Μάλιστα η αποτρίχωση με LASER επιβάλλεται σε περιπτώσεις επίμονης ιδρωταδενίτιδας στην περιοχή της μασχάλης και περιγεννητικής περιοχής (ακμή των αντιστοίχων περιοχών).

Ποιο είναι όμως το καταλληλότερο και αποτελεσματικότερο;

Η απόλυτη λύση στην αποτρίχωση είναι το βραβευμένο Soprano ICE που χρησιμοποιεί τεχνολογία Diode και Alex , παρέχοντας περισσότερες επιλογές από ποτέ άλλοτε. Σχεδόν ανώδυνη θεραπεία χωρίς αναλγητικά. Η αποτρίχωση πλέον ακολουθεί άλλα επίπεδα. Με βάση την κλινικά αποδεδειγμένη τεχνολογία SHR ™ η Soprano ICE αποτελεί τον πρωτοπόρο στην αποτρίχωση με laser.

Σημείο
Κόστος
Άνω Χείλος
10€
Μασχάλες
30€
Μπικίνι
40€
Κοιλιά
30€
Στήθος
70€
Στήθος- Κοιλιά
100€
Πλάτη
130€
Χέρια
70€
Γάμπες
70€
Μηρός
80€

Aποτρίχωση Soprano ICe Alexandrite - Πλαστικός Χειρουργός Δρ. Σάββας Κωνσταντόγλου

 

Ολοκληρωμένη λύση στην Αποτρίχωση με Laser

  • Γρήγορη και αποτελεσματική Θεραπεία – για τους περισσότερους η θεραπεία διαρκεί λιγότερο από μία ώρα.
  • Ανώδυνη θεραπεία – Δροσερή αίσθηση κατά τη διάρκεια της θεραπείας – και επιστρέφετε αμέσως στις καθημερινές σας δραστηριότητες
  • Αποτελεσματική αποτρίχωση – το Soprano ICE είναι διεθνώς εγκεκριμένο από το FDA για όλους τους τύπους δέρματος – ακόμα και για το μαυρισμένο δέρμα
  • Αποδεδειγμένα Ασφαλές – Το SHR είναι μια ασφαλής μέθοδος αποτρίχωσης με λέιζερ για όλους τους τύπους δέρματος, συμπεριλαμβανομένων των σκουρόχρωμων επιδερμίδων όπου η μελανίνη προκαλεί εκθετικά μεγαλύτερη ευαισθησία στη θερμότητα που χρησιμοποιείται στη θεραπεία με λέιζερ.
  • Αποτελεσματικότητα  και ασφάλεια σε μαυρισμένο δέρμα – η τεχνολογία SHR επιδρά στη μελανίνη του δέρματος με συγκεκριμένο τρόπο ώστε δίνεται η δυνατότητα να μπορείτε να πραγματοποιήσετε συνεδρία για αποτρίχωση laser οποιαδήποτε στιγμή κατά τη διάρκεια του χρόνου, ακόμα και το καλοκαίρι όταν το δέρμα σας είναι μαυρισμένο.
  • Πλήρης κάλυψη επιφάνειας του δέρματος

ΑΝΩΔΥΝΗ – ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΗ ΑΠΟΤΡΙΧΩΣΗ ΜΕ LASER

Εγκεκριμένο από το FDA για όλους τους τύπους δέρματος I-VI και για το μαυρισμένο από τον ήλιο.

Η αποτρίχωση με  Soprano ICE(ενδείκνυται και για τους καλοκαιρινούς μήνες) γίνεται σε όλες τις περιοχές του σώματος σε συνεδρίες που ο αριθμός τους καθορίζεται από την περιοχή του σώματος και την ποιότητα του τριχικού στελέχους.

Τεχνολογία ICE

Η πρωτοποριακή τεχνολογία ICE παρέχει τη δυνατότητα προστασίας του δέρματος κατά τη θεραπεία ελαχιστοποιώντας οποιοδήποτε ρίσκο για εγκαύματα στην επιφάνεια του δέρματος ενώ παράλληλα εφαρμόζεται η θεραπεία με την εφαρμογή θερμότητας στον θύλακα της τρίχας.

Το Soprano Ice παρέχει ασφαλείς, επιτυχείς και με μακροπρόθεσμα αποτελέσματα αποτρίχωσης σε χιλιάδες ασθενείς παγκοσμίως.