Macrolane Γλυπτική Σώματος

Οι καλοσχηματισμένες γάμπες σε ένα γυναικείο σώμα αποπνέουν θηλυκότητα & αποτελούν σημείο ομορφιάς για μεγάλη μερίδα ανδρών.

Λόγω κληρονομικής προδιάθεσης είτε λόγω κάποιας ασθένειας, πολλές φορές οι γάμπες είναι δυσανάλογες με το υπόλοιπο σώμα και παρουσιάζουν ατροφία στο ένα ή και στα δύο πόδια.

Οι ατροφικές γάμπες, με την βοήθεια της Πλαστικής Χειρουργικής, μπορούν να αναδιαμορφωθούν, να αποκτήσουν τον απαιτούμενο όγκο ούτως ώστε να είναι αρμονικές με το σώμα μας και ελκυστικές.

Η πιο δημοφιλής θεραπεία που δίνει άμεσα λύση στο πρόβλημα είναι η γλυπτική γάμπας με υαλουρονικό οξύ βραδείας αποδεσμεύσεως Macrolane.

Χωρίς χειρουργείο και επώδυνες τεχνικές, το Macrolane σμιλεύει το σχήμα και τον όγκο της κνήμης και έχει μακρά διάρκεια περίπου δύο χρόνων από την εφαρμογή.

Το Macrolane δεν είναι ζωικής προέλευσης, άρα δεν χρειάζεται να προηγηθεί κανένα τεστ ευαισθησίας. Αφομοιώνεται πλήρως από τον οργανισμό μας, είναι βιοδιασπώμενο και δεν αφήνει κατάλοιπα στο σώμα. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε εσείς να επιλέξετε πότε θέλετε να έχετε συμπληρωματική θεραπεία, ώστε να διατηρηθεί το αποτέλεσμά σας.

Μία συνεδρία διαρκεί από 30-45 λεπτά, ενώ αμέσως μετά μπορείτε να επιστρέψετε στις δραστηριότητές της.

Για όσους αναζητούν μία πιο μόνιμη λύση, αυξητική γάμπας μπορεί να επιτευχθεί χειρουργικά με ενθέματα σιλικόνης.

Στην σύσταση είναι ακριβώς ίδια με αυτά της αυξητικής στήθους με, φυσικά, προσαρμοσμένο στην κνήμη σχήμα.

Στην προσπάθεια μίμησης του γαστροκνημίου μυός, που οφείλεται για τον όγκο της γάμπας, ο Πλαστικός χειρουργός πραγματοποιεί την προσπέλαση για να τοποθετήσει το ένθεμα είτε από το οπίσθιο-έσω μέρος της κνήμης είτε από το οπίσθιο-έξω μέρος της κνήμης, ενώ είναι σύνηθες, ανάλογα με το πρόβλημα, να τοποθετηθούν ενθέματα διαφορετικού όγκου ια να επιτευχθεί η αναλογία.

Η τομή γίνεται στο πίσω μέρος του γόνατου και δεν είναι αντιληπτή από τρίτους λόγω της φυσικής πτύχωσης στο συγκεκριμένο σημείο.

Όπως προαναφέρθηκε, η χειρουργική αυξητική γάμπας είναι μόνιμη και το τελικό αποτέλεσμα φαίνεται σε λίγους μόνο μήνες, όταν θα έχει υποχωρήσει ολοκληρωτικά κάθε υπάρχον οίδημα. Τα ενθέματα μπορούν να αφαιρεθούν οποιαδήποτε στιγμή χωρίς κάποια αρνητική επίπτωση. Το τελευταίο σπάνιο συμβαίνει από τη στιγμή η επέμβαση αυξητικής γάμπας σημειώνει στατιστικά υψηλό βαθμό ικανοποίησης.

H αυξητική γλουτών, επίσης γνωστή και ως Brazilian Lift είναι η νέα τάση στην Πλαστική Χειρουργική και ιδιαίτερα δημοφιλή την καθιστά το γεγονός ότι είναι μη επεμβατική με υαλουρονικό οξύ βραδείας αποδεσμεύσεως Macrolane!

Το Macrolane είναι ένα διάφανο κρυσταλλικό gel, που αποτελείται από μία απόλυτα φυσική και ασφαλή ουσία, το υαλουρονικό οξύ. Το υαλουρονικό οξύ, ως γνωστόν, είναι φυσικό συστατικό του δέρματος, δεσμεύει το νερό και δίνει σχήμα και όγκο στα σημεία όπου εγχέεται. Εξαιτίας της τεχνολογίας NASHA, το macrolane έχει μεγάλη διάρκεια, παραμένει ως σύσταση παρόμοιο με το υαλουρονικό οξύ του ίδιου του σώματος και είναι βιοδιασπώμενο.

Η διαφορά του με το υαλουρονικό οξύ Restylane έγκειται στο ότι το Macrolane είναι πιο «παχύ» gel ειδικά διαμορφωμένο για την γλυπτική του περιγράμματος και του όγκου του σώματος.

Κατά τη διάρκεια του Brazilian lift, το διάφανο κρυσταλλικό gel εγχέεται στο δέρμα στις κατάλληλες ποσότητες με μια απλή ένεση. Έτσι, το Macrolane προσδίδει φυσικό όγκο και δίνει υπέροχο σχήμα στους γλουτούς.

Tα οφέλη της θεραπείας έναντι των μειονεκτημάτων υπερτερούν. Το μοναδικό μειονέκτημα είναι πως δεν αποτελεί μόνιμη λύση και με την πάροδο των 2 ετών που διαρκεί, εφόσον το επιθυμείτε μπορείτε να επαναλάβετε. Τα πλεονεκτήματα ωστόσο είναι σημαντικά. Αποτελεί μη επεμβατική θεραπεία, συνεπώς δεν υποβάλλεστε σε γενική αναισθησία όπως συμβαίνει στην χειρουργική επέμβαση. Επίσης δεν υποβάλλεστε στην διαδικασία λιποαναρρόφηση και επανατοποθέτησης λίπους μήτε στην χειρουργική επέμβαση τοποθέτησης μόνιμων εμφυτευμάτων και έτσι δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας για δημιουργία εκτεταμένων ουλών.

Ο Πλαστικός Χειρουργός Δρ Σάββας Κωνσταντόγλου, γνωστός για το πάθος του στην καλύτερη δυνατή χειρουργική φροντίδα των ασθενών του και συνεργάτης της Κλινικής του Dr. Ivo Pitanguy και μέλος της Βραζιλιάνικης Εταιρείας Πλαστικής Χειρουργικής, χρησιμοποιεί την πολύτιμη εμπειρία του για την άψογη εμφάνιση των γλουτών και βρίσκεται πάντα στην πρώτη γραμμή στις εξελίξεις που αφορούν το Body Contouring!